Det har varit en jobbig tid med pandemin och alla restriktioner. Nu börjar dock allt släppa igen och vi kan äntligen se fram emot att resa utomlands. Det är roligt att planera inför resan och alltid lika kul att skaffa nytt innan man reser.

Vad behöver jag på resan?

Det här är något som beror på väldigt många faktorer, till exempel om ni bara planerat att hänga vid poolen eller om ni tänker göra sightseeing också. Sedan beror det också på var ni åker. Även om vi antar att ett varmare klimat är vad de flesta tänker på så finns det olika slags värme.

En av de roligaste aktiviteterna med planeringen är att köpa nya badkläder. Nu kanske det gått ett par år sedan du köpte just badkläder sist och modet har ändrats. Ta en titt online för att se vad som gäller på playan i år.

Tänk också på om ni ska gå ut på kvällarna. Blir det party på någon nattklubb eller bara en lugn middag på någon fin restaurang? Eller så kanske ni mixar de båda. Något annat att fundera över är tiden på året ni åker. Även de varmaste länderna kan bli lite kyliga på kvällarna och du kan behöva något varmare. Men vi hoppas dock på evig sol.